Praktijkcursus volgen?

“Ik kijk met een goed gevoel terug op de training. Het heeft me wakker geschud. Ik kijk op een andere manier naar mijn toegevoegde waarde in mijn werk én naar wat ik zelf wil. Ik merk dat ik door de training beter heb gekaderd waar mijn sterke en minder sterke kanten liggen en waar mijn drive ligt. Dat straal ik blijkbaar uit en heeft effect op hoe de omgeving daarop reageert. Hoewel nog niet uitgekristalliseerd heb ik er alle vertrouwen in dat ik meer en meer kan gaan werken vanuit mijn hart. Wat wil een mens nog meer?”

Elma Lubberink, ROC van Twente

In de praktijkcursus Identiteitsmarketing doe je zo krijg je de kans om de betekenis van je organisatie, de betekenis van je collega’s en je eigen betekenis wezenlijk te vergroten. Je leert wat daarvoor nodig is, hoe je dit kunt doen in je dagelijkse werk en hoe je anderen daarin mee kunt nemen. Als identiteitsmarketingkenner en -kunner ben je in staat jouw organisatie terug te brengen tot de ‘kern van de zaak’. Het resultaat: een duurzaam rendabele onderneming die precies weet wat zij wil betekenen voor wie en dat ook in alle opzichten waarmaakt.

De praktijkcursus is een groepscursus, bedoeld voor teams of professionele netwerken. Je kunt je hiervoor alleen als groep met minimaal 6 personen aanmelden. We stemmen de cursus dan helemaal op jullie groep af, zowel qua inhoud als qua vorm. Benieuwd of deze cursus wat voor jullie is? Download hieronder de flyer met meer informatie.

Flyer voor Praktijkcursus Identiteitsmarketing Doe Je Zo.

Vul het onderstaande formulier in als je meer informatie wilt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright de Betekenisfabriek 2013 | Spinnerij Oosterveld, Enschede | 06 - 16 41 11 26